Antwoordfiches

Klik op het icoontje image om de lijst met de contacten op te vragen die het formulier hebben ingevuld.
Wanneer u klikt op het icoontje “Fiche” image krijgt u het deelnemersformulier te zien. Zo kunt u per contact nagaan wat hij/zij heeft ingevuld.
Een deelnemersformulier kunt u verwijderen door op het icoontje “Verwijderen” image te klikken.

Met behulp van de knop “Exporteren” kunt u de resultaten exporteren naar het gewenste formaat. Alle velden uit het formulier worden automatisch in het exportbestand opgenomen.

Klik op de knop "Veld toevoegen" om een dataveld uit de contactenfiche aan de formulierresultaten toe te voegen.