Rapporten

Klik in de zwarte balk op “Rapporten”.
AROMA-mail biedt u een zeer uitgebreide en gedetailleerde rapportering.

• Campagnes
    Deze rapportering biedt een duidelijk inzicht in de resultaten van uw e-mailcampagnes.
  • Autoresponders
    Hier bekomt u een overzicht van de verzonden berichten met de Autoresponders.
  • Lijsten
    Deze rapporten geven u een overzicht van de evolutie van uw mailinglijsten. In- en uitschrijvingen, bounces,...
  • Contacten
    In dit rapport kan u een volledige historiek opvragen van één specifiek e-mailadres.
  • Formulieren
    Bekijk, exporteer en print alle inschrijvingen van uw formulieren.