Welkom

Onder Home > Welkom vindt u het dashboard

U bevindt zich op de homepagina van het e-mailmarketing platform AROMA-mail.

Bovenaan het scherm ziet u hoeveel e-mail- u nog ter beschikking heeft. Een e-mailcredit geeft u de mogelijkheid om een e-mailcampagne te versturen. Met 1 credit kan u 1 e-mailbericht versturen.

Bovenaan ziet u de gemiddelde kerncijfers van al uw verzonden campagnes. De cijfers tonen het volgende aan: verzonden berichten, geopende berichten en hoe vaak op een link werd geklikt.

In het midden van het scherm wordt een overzicht getoond van de meest recente acties van uw contacten (bv. Leest bericht, Klikt op link, ...)

Daaronder wordt een overzicht getoond van de laatste 3 e-mailcampagnes die u hebt verstuurd, met daarbij de bijhorende kerncijfers.

Onderaan vindt u de "geplande campagnes", "actieve autoresponders", "laatste inschrijvingen" en de "laatste uitschrijvingen".