Campagne wijzigen

Klik op het icoontje “Wijzigen" image om de campagne te wijzigen.
Wanneer een campagne nog niet is verstuurd kan u nog een aantal gegevens van de campagne wijzigen.
U kan de afzendergegevens aanpassen, het onderwerp wijzigen en een ander bericht selecteren.
Wanneer u de gegevens van de campagne gewijzigd hebt, klikt u op de knop “Opslaan” om de wijzigingen te bevestigen.

Opgelet!
Wanneer een campagne is aangemaakt en u maakt nadien nog wijzigingen aan het bericht dan zullen deze wijzigingen niet in de campagne worden meegenomen. U dient dan de campagne hier te komen wijzigen en het aangepaste bericht te selecteren zodat de campagne opnieuw wordt aangemaakt met het gewijzigde bericht.