Campagne toevoegen

Klik op de knop “Nieuwe campagne aanmaken” om een nieuwe campagne aan te maken.

In het eerste tabblad “1.Campagne” geeft u de afzendergegevens en een onderwerp in. Vervolgens kiest u het e-mailbericht dat u wilt verzenden met deze campagne en klikt u op de knop “Volgende”.
Tabblad 2 wordt nu getoond.

Kies in dit tabblad de mailinglijst waar u de campagne naartoe wilt sturen. U kunt bovenaan ook 1 e-mailadres invullen zodat de campagne enkel naar dat e-mailadres verzonden wordt. Handig om een campagne te testen.

Klik op de knop “Volgende” om naar het derde tabblad te gaan.

In dit tabblad krijgt u een overzicht van de campagne. Kijk deze gegevens goed na alvorens de campagne te versturen. Naast de afzendergegevens, het bericht en de geselecteerde mailinglijst(en) krijgt u ook een overzicht van de instellingen m.b.t. uw blacklists en de link tracking. Controleer ook of eventuele formulieren of enquêtes hier terug te vinden zijn. Indien je die hier niet terugvindt wijst dit op een foutieve koppeling van het formulier of de enquête aan het bericht. Controleer tenslotte of u een tekstversie van uw html-bericht heeft voorzien.
Klik vervolgens op de knop “Volgende” om naar het 4de tabblad te gaan.

In dit tabblad heeft u de keuze of u de campagne nu meteen of op een later tijdstip wil verzenden. Ook kunt u één of meerdere e-mailadressen inbrengen waarnaar AROMA-mail automatisch een bevestigingsmail zal versturen wanneer de campagne volledig verzonden is.