Autoresponder toevoegen

Klik op het de knop “Nieuwe autoresponder aanmaken” om een nieuwe autoresponder aan te maken.

Vul de gewenste naam in voor de nieuwe autoresponder.
Kies vervolgens het type van autoresponder dat u wenst te gebruiken.
U heeft de keuze uit volgende types:

• Datum
  • Aanmaakdatum contact
  • Geklikt op een link in een campagne
  • Na invullen formulier
  • Na invullen enquête

U kunt het bericht dat de autoresponder verzendt laten versturen met een vertraging. Bij “Versturen met een vertraging” geeft u de tijd in dat de autoresponder moet wachten voor hij het bericht verstuurd.

Geef aan op welke dagen en uren de autoresponder actief mag zijn. Selecteer de gewenste weekdagen en uren. Zo voorkomt u dat mails 's nachts of buiten de kantooruren worden verstuurd.
Indien u meerdere periodes wenst te gebruiken klikt u op ‘Voeg een rij toe’.

Wanneer u de optie ‘Duur van de campagne beperken' aanvinkt zal de autoresponder enkel actief zijn tussen deze 2 data. Wanneer de einddatum voorbij is wordt de autoresponder automatisch stopgezet.

Geef tenslotte de gewenste afzendergegevens in en selecteer het bericht dat de autoresponder moet versturen.

U kan de autoresponder onmiddellijk activeren door de optie “Start autoresponder” aan te vinken.