Autoresponder status

Rechts op het scherm staat het icoontje “Autoresponder status”.
Dit icoontje wijzigt naargelang de status van de autoresponder.

image : gepauzeerd.

Wanneer een nieuwe autoresponder wordt aangemaakt krijgt hij automatisch de status “Gepauzeerd”.
U dient deze manueel te activeren door te klikken op het icoontje.

Wanneer u onvoldoende e-mailcredits heeft, zullen alle autoresponders de status “Gepauzeerd” krijgen.

image : geactiveerd.

Deze status geeft aan dat de autoresponder actief is. Om deze te pauzeren, klikt u op het icoontje.

image : gestopt.

Een autoresponder met deze status is niet meer actief. Dit kan voorkomen wanneer u bij de instellingen van de autoresponder “Enkel verzenden tussen 2 data” heeft geselecteerd. Wanneer de einddatum bereikt is, krijgt de autoresponder de status “gestopt” en wordt automatisch inactief.