Social Media

Klik op het icoontje  om social media buttons aan uw bericht toe te voegen.

We maken hier een onderscheid tussen:
- het linken naar uw social media pagina;
- het delen van uw e-mailbericht met het netwerk van uw contacten;
- het delen van een link naar een artikel uit uw e-mailbericht met het netwerk van uw contacten.

1. Linken naar uw social media pagina

Plaats de cursor op de plaats waar de social media button dient te verschijnen.
Vul naast de button in het venster de URL in naar uw social media pagina.
Klik vervolgens op het icoontje rechts van de URL.
De social media button met bijhorende link wordt automatisch in uw e-mailbericht geplaatst.
Wanneer uw contacten op de button klikken, worden ze naar uw pagina op dat social medium gebracht.

2. Deel het bericht met het netwerk van uw contacten.

Plaats de cursor op de plaats waar de social media button dient te verschijnen.

Schrijf een boodschap die in het social media bericht zal verschijnen.
Klik vervolgens op het icoontje onder deze boodschap.
De social media button met bijhorende link wordt automatisch in uw e-mailbericht geplaatst.
Wanneer uw contacten op de button klikken, kunnen ze uw nieuwsbrief delen met hun netwerk.

3. Deel een artikel uit uw bericht met uw contacten

Plaats de cursor op de plaats waar de social media button dient te verschijnen.
Breng de URL in die u ook in de "Lees meer"-link van het artikel hebt gebruikt.
Breng een boodschap in die in het social media bericht zal verschijnen.
Klik vervolgens op het icoontje onder deze boodschap.
De social media button met bijhorende link wordt automatisch in uw e-mailbericht geplaatst.
Wanneer uw contacten op de button klikken, delen ze het artikel met hun netwerk.