Smart Builder

Door middel van enkele klikken maakt u met de Smart Builder een professioneel e-mailbericht aan.

Door het slepen en manipuleren van de drie elementen (afbeeldingsblok, tekstblok en editor) bouwt u uw bericht op. Elk element heeft een lijst met eigenschappen die u kan gebruiken om de inhoud vorm te geven zoals u het wenst. Wanneer het ontwerp klaar is, genereert AROMA-mail de juiste HTML-code voor uw bericht.