Formulier instellen

Onder "Home" / "Instellingen" kan u de standaard instellingen voor formulieren inbrengen. Deze standaard instellingen zullen standaard voor elk nieuw formulier worden overgenomen.

Klik op het icoontje “Instellingen” om de instellingen voor dit formulier te wijzigen.

Selecteer de gewenste taal, het lettertype en de kleuren voor dit formulier. In het veld CSS kan u optioneel een URL inbrengen naar een eigen stylesheet.

U kan een banner opladen die bovenaan het formulier zal worden getoond. De breedte van deze banner bedraagt 600 pixels. Indien de banner die u oplaadt groter is zal deze automatisch worden geresized naar 600 pixels. Indien de banner kleiner is blijft hij ongewijzigd. U kan dan aangeven hoe deze banner dient te worden uitgelijnd.

U kan bij een formulier ook een vervolgbericht versturen om een inschrijving te bevestigen. Kies het bericht en breng de campagnegegevens in. Breng het onderwerp en het tijdstip in waarop deze mail dient te worden verstuurd. Indien u niets selecteert zal de mail onmiddellijk na het invullen worden verstuurd.

U kan een formulier ook afsluiten op een bepaalde datum en tijdstip. Na dit tijdstip zullen geen inschrijvingen meer mogelijk zijn met dit formulier. Er wordt dan een boodschap getoond op het scherm. Breng hier de gewenste boodschap in.

Wanneer u de optie “Hou mij op de hoogte” aanvinkt stuurt AROMA-mail automatisch een mailtje wanneer iemand een formulier heeft ingevuld. Hier kan u aangeven naar welk e-mailadres dit bericht dient te worden verstuurd.

Indien u meerdere e-mailadressen wenst in te brengen, dienen deze door een puntkomma gescheiden te zijn.

Nadat u de instellingen gewijzigd hebt, klikt u op de knop “Opslaan”.