Weblink

U kunt een e-mailbericht ook publiceren op uw website. Dit doen we door een beveiligde link te leggen naar uw e-mailbericht op de server van AROMA-mail.

Klik op het icoontje image om het e-mailbericht te openen. In de adresbalk vindt u nu een gecodeerde link die u kunt gebruiken voor de publicatie van het e-mailbericht op uw website. Zo maakt u uw nieuwsbrieven ook toegankelijk vanaf uw eigen website.