Tekstbericht

Klik op het icoontje “Tekstbericht wijzigen” image langs de naam van het bericht.

Klik onderaan op de knop “Genereren”. AROMA-mail zal vervolgens automatisch een tekstversie van uw HTML bericht genereren.

In deze tekstversie zal AROMA-mail de URL’s vervangen door nummers. Onderaan het bericht vindt u deze lijst met nummers terug, met daarnaast de respectievelijke URL's.

Voor een optimale afleverbaarheid raden wij aan om voor elk HTML bericht ook een tekstversie aan te maken.