HTML bericht

Klik op het icoontje "HTML-bericht wijzigen” image om het bericht te wijzigen. De Smart Builder, Wizard of HTML-editor zal opengaan, afhankelijk van het type van het bericht.

Wanneer u de wijzigingen heeft doorgevoerd kunt u op de knop “Opslaan” of “Opslaan en afsluiten” klikken.

Opgelet: Wijzigingen aan een bericht dat reeds werd opgenomen in een nog niet verstuurde campagne zullen niet meer zichtbaar zijn in het bericht van die campagne. In dat geval dient u een nieuwe campagne aan te maken OF kiezen voor "bericht bijwerken" bij de campagne.