Bericht dupliceren

U kan een e-mailbericht dupliceren. Dit is handig wanneer men op regelmatige basis e-mailberichten wil aanmaken waarvan enkel de inhoud wijzigt. Zo dient men niet telkens alle vaste onderdelen ook opnieuw aan te maken.

Klik op het icoontje “Dupliceren” image om het menu “Dupliceren” te openen.

Geef hier de naam in van het nieuwe bericht, kies een categorie en klik op de knop “Dupliceren”. Vervolgens zal het bericht gedupliceerd worden en verschijnt het in het overzicht met de gewenste naam.