Mailinglijst toevoegen

Het is belangrijk om bij de aanmaak van uw mailinglijsten rekening te houden met de verschillende doelgroepen waarnaar u later wenst te mailen. Zo kunt u bijvoorbeeld mailinglijsten opsplitsen per taal of per regio.

Wanneer u links in het scherm op de knop “Nieuwe lijst aanmaken” klikt, verschijnt het venster “Mailinglijst toevoegen”.

Vul hier de gewenste naam in van de nieuwe mailinglijst, selecteer de bijhorende categorie en de taal.

Wanneer u de checkbox “Uitschrijvingen automatisch op de blacklist plaatsen van deze mailinglijst” aanvinkt, dan zullen alle uitschrijvingen automatisch op de blacklist van de mailinglijst worden geplaatst.

Wanneer u alle velden heeft ingevuld klikt u op de knop “Opslaan”. De mailinglijst wordt aangemaakt en u krijgt een succesmelding.