AROMA-mail

AROMA-mail HANDLEIDING

AROMA-mail login »

Groepen

Groepen of interessegroepen hebben als functie om contacten met dezelfde interesses samen te brengen in een groep. Dit gaan we doen op basis van het klikgedrag van onze contacten uit vorige campagnes.

Door groepen te koppelen aan links in ons e-mailbericht gaat AROMA-mail ervoor zorgen dat wanneer iemand klikt op een "lees meer"-link van een artikel over bijvoorbeeld "Wijnen", dat dit contact automatisch lid wordt van de interessegroep "Wijnen". Wanneer we nu kunnen vaststellen dat een contact in het verleden meermaals artikels las over dit onderwerp dan kunnen wij deze informatie gebruiken bij volgende campagnes.

Op deze manier gaan we dus gerichter kunnen mailen met relevante content en onze doelgroepen beter kunnen gaan verfijnen.

Klik in de groene balk op “Groepen”.

Vervolgens krijgt u het overzicht van de bestaande groepen te zien.

Contacten manueel aan een groep toevoegen

Onderaan de contactfiche zullen ook alle bestaande groepen worden getoond. Vink het betreffende vakje aan om een contact lid te maken van een interessegroep.

Automatische invulling van groepen

Op basis van linktracking bij de berichten komen contacten automatisch in de doelgroepen terrecht (meer info in het onderdeel "e-mailberichten (Contact Related Content)).