E-mailadressen exporteren

De contactinformatie in je mailinglijsten kan je exporteren naar 5 verschillende formaten:

• XML
  • CSV
  • Microsoft Excel
  • PDF
  • HTML

Klik op het icoontje “E-mailadressen exporteren”  langs de naam van de mailinglijst.

Selecteer eerst het bestandsformaat voor de export.
Vervolgens kiest u welke adressen u wenst te exporteren. U kan kiezen uit:

• Volledige mailinglijst
  • Actieve e-mailadressen
  • Uitgeschreven e-mailadressen
  • Bounced-out e-mailadressen
  • Niet-actieve e-mailadressen

U kan nu zelf de structuur van uw exportbestand veld per veld samenstellen.

Standaard worden alle velden van een contactenfiche opgenomen in het exportbestand.

Klik vervolgens op "Exporteren".