E-mailadressen beheren

Contact toevoegen

Klik op de knop “Nieuw contact aanmaken” om het venster te openen.

Breng vervolgens de gegevens in van het nieuwe contact. Enkel het e-mailadres is een verplicht veld.

Klik vervolgens op de knop “Opslaan” om het e-mailadres toe te voegen aan de mailinglijst. U krijgt een succesmelding.

Contact wijzigen

Klik op het icoontje “E-mailadres wijzigen”  naast het contact of klik op het e-mailadres.

Het menu “E-mailadres wijzigen” opent zich met de reeds ingevulde gegevens. U kan nu de gegevens van het contact wijzigen. Om deze wijzigingen op te slaan, klikt u op de knop “Opslaan”.

Contact verwijderen

Klik op het icoontje “E-mailadres verwijderen” image naast een contact om het venster “Verwijderen” te openen.

Klik op de knop “Verwijderen” om het contact definitief uit de mailinglijst te verwijderen. Klik op "Annuleren" om het verwijderen ongedaan te maken en het venster te sluiten.